ZŠ Zámecká Litomyšl

sipka sipka    sipka sipka

Menu

Školní družina
a stránky tříd

Jídelní lístek

20.2. - 24.2.2017

 polévkahlavní jídlo
Pondělí Cibulová A:1,9 Krůtí maso po myslivecku, dušená rýže A:1,7,9
Brambory zapečené s vepřovým masem a kysaným zelím A:7
Cizrna s brokolicí a šmakounem, přízdoba mrkev A:1,3
Úterý Zeleninový vývar s těstovin.rýží A: 1,9 Hovězí tokáň, těstoviny /housk.knedlíky/ A: 1,3
Mletý řízek s kapustou, bramborová kaše A:1,3,7
Robi nudličky po čínsku, jasmínová rýže A:6
Středa Hrachová A:1 Kuřecí plátek na žampionech, dušená rýže /špecle/ A: 1
Bretaňské fazole s vepřovým masem, zeleninový salát, chléb A:1
Kaše z ovesných vloček s máslem, cukrem a skořicí, kompot A:1,7
Čtvrtek Hovězí vývar se strouháním A:1,3,9,12 Vepřový guláš, houskové knedlíky A:1,3,7
Zapečené těstoviny s kuřecím masem, zeleninová přízdoba A: 1,3,7
Zeleninové placičky, vař.brambory, přízdoba A: 1,3,7,10
Pátek Pohanková se zeleninou A:9 Smažené rybí filé, bramborová kaše A: 1,3,4,7
Námořnické maso, dušená rýže A: 1,
Šoulet s cibulkou a sojovým masem, salát z kys. zelí A: 1,6

27.2. - 3.3.2017

 polévkahlavní jídlo
Pondělí Drůbeží s rýží A:7,9 Kuřecí prsa pečená s bazalkou, šťouchané brambory
Srbské vepřové rizoto sypané sýrem, okurka A:7
Grenadýrský pochod, zeleninová přízdoba A: 1,3,7
Úterý Cizrnová se zeleninou A: 1,9 Přírodní vepř.plátek, pekařské brambory A: 1
Alpský masový hrnec s bylinkami, špecle /rýže/ A: 1,7,9
Grilovaná zelenina s uzeným tofu, celozrnné pečivo A: 1,6,
Středa Hovězí vývar s játrovými noky A: 1,7,9 Kuřecí plátek na másle, vař.brokolice, dušená rýže /brambory/ A: 7
Zapečné rybí filé se sýrem, bramborová kaše , přízdoba A: 4,7
Těstoviny po korejsku s robi masem A: 1,6
Čtvrtek Brokolicový krém s osmaž.houskou A:1,7,9 Pražská hovězí pečeně, jasmínová rýže A: 1,3
Kuskus s krůtím masem a zeleninou A: 1
Kynuté knedlíky s povidly, cukrem a máslem , mléko A: 1,3,7
Pátek Krupicová s vejci A:1,3,7,9 Debrecínská vepř.kýta, těstoviny A: 1,3,7
Krůtí kousky na slanině, zeleninová rýže A: 1,9
Zapečené brambory se sojovým masem a listovým špenátem A: 3,6